1. Maj 2012

Her følger en række billeder fra 1. maj, som Enhedslisten Brønshøj-Vanløse (sammen med vejret) var med til at gøre til en festlig begivenhed på Blågårds Plads så vel som i Fælledparken.

Dejligt vejr og stemning på Blågårds Plads
På Blågårds Plads var der dejligt vejr (flotte fyre) og god stemning. Og en lille smule øl.

Der langes øl over disken
I Fælledparken var vi med til at sælge øl og merchandise i Enhedslistens tekt. Stemningen og mængden af øl var om muligt højere end på Blågårds Plads - dog knap så meget sol i teltet). Aldrig før er der blevet solgt så meget øl i Enhedslistens telt.. Senere på aftenen kunne man høre Københavnssekretær Morten Kabell brokke sig over ondt i ryggen efter at have slæbt på alle pengene!

"Ved  hvor Raske Penge og Klumben spiller henne?"
"Ved I hvor Raske Penge og Klumben spiller henne?". Raske Penge og Klumben var et kæmpe trækplaster for Enhedslistens telt. Da musikken fra Rød scene stoppe tog folk til Enhedslistens telt. Da musikken stoppede i Enhedslistens telt, tog folk hjem!


Og dog... Et par mennesker valgte i hvert fald at fortsætte festlighederne i Folkets Park på Nørrebro.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Man bør ikke kikke under denne streg, hvis man stadig vil have et nogenlunde sobert indtryk af dele af AU!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det var da ikke så galt...Nå, det var da ikke så galt...

... og dog...
... og dog. Og ja, det er vores kontaktperson ham der!

Det behøver vist ikke kommenteres
Og det behøver vi vist ingen kommentarer...
(men forklarer hjemmesidens fokus på øl!)