Årsmøde 2012


Inden mødet var der en masse frivillige, der hjalp til med at forandre Korsgadehallens sportsbaner til et samlingssted for delegerede fra hele landet.

Heldigvis blev Korsgadehallen klar, og det var et imponerende setup, der ventede delegerede, gæster og pressefolk om fredagen.

Steffen på talerstolen
Talerlisten var generel lang på årets årsmøde, og mange medlemmer ønskede at få deres mening hurtigt. Her er det Steffen fra vores afdeling, der giver sit besyv med.


Fredag var fulgtes årsmødet ad til fakkeloptog på Vesterbro som markering af Danmarks befrielse. Fakkeloptoget, der begyndte fra Halmtorvet endte i ?-hallen. Her var der koncert med Du Gamle Måne.


Men også af Fransk Dolkeparti, der iøvrigt spillede igen til årsmødet lørdag eftermiddag.


Lørdag var det så igen tid til politiske diskussioner i Korsgadegallen. Har er det dog pause, der bl.a. blev brugt til kandidatmøder i de forskellige kredse.

Og naturligvis ikke et flerdagsarrangement uden en replika af Espen. Nu med krop og hat! Som det kan ses, var der taget hul på øllene. Det skyldtes den store fest, for de deltagende, der fandt sted lørdag aften.


Som noget nyt var der morgenløb for de friske søndag morgen. Der var ikke det store fremmøde. Men 5 morgenfriske socialister valgte at bruge kvikke op med en løbetur. Og vores afdeling var 1 ud af 3 repræsenterede afdelinger!

 

Synes du det ser spændende ud? Så kan det blive dig næste år. Alt du skal gøre, er at stille op som delegeret ved næste års delegeretmøde - og så blive valgt. Dette skulle der dog være gode chancer for, idet der i år var fredsvalg.