Efterlønsdebat - Frank Aaen udfordrer Helle Sjelle

Dato: 
22. Februar 2011 19:30
Sted: 
Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4Enhedslistens Frank Aaen udfordrer Konservatives Helle Sjelle til debat om efterlønnen.
  • Skal efterlønnen bevares?
  • Hvad er konsekvenserne af regeringens efterlønreform?
Kom til debat i Kulturstationen Vanløse.

Pressemeddelelse

Enhedslisten udfordrer Konservative til efterlønsdebat i Kulturstationen, Vanløse
 
Danmark står i en krise og der er mange bud på hvordan vi finder vejen ud af den. Regeringen vil sammen med Liberal Alliance fjerne efterlønnen og gennemføre besparelser på den offentlige sektor. Konservative vil gå længere og bruge de sparede penge til skattelettelser til de rigeste. S-SF vil bevare efterlønnen men øge den generelle arbejdstid.
 
Enhedslisten mener at vi hverken har brug for at afskaffe efterlønnen, besparelser eller at øge arbejdstiden med 12 minutter. Derimod er der brug for en bedre fordeling af arbejdet og for, at de mange deltidsansatte, der gerne vil arbejde mere, kan få lov til det. Det er absurd at tale om arbejdskraftmangel, når der er 170.000 arbejdsløse. Der er brug for uddannelse, omsorg, sundhedstiltag og kulturtilbud. Hvis vi ruller skattelettelserne til de 10 % rigeste tilbage, er der plads til velfærd. 
 
Enhedslisten Brønshøj-Vanløse vil sætte fokus på bevarelsen af efterlønnen og konsekvenserne af regeringens efterlønsreform med en debat i Kulturstationen i Vanløse den 22. februar kl. 19.30. Her vil Enhedslistens Frank Aaen og Konservatives Helle Sjelle krydse klinger som en optakt til den forestående folketingsvalgkamp.


Du kan læser mere om Enhedslistens syn  på efterlønnen her
Læs også Johanne Schmidt-Nielsens blog
Du kan printe flyer om mødet nederst på siden

BilagStørrelse
flyver_efterloen_Frank_Helle_vers2.pdf2.63 MB