Invitation til 1. maj i Vanløse

Enhedslisten-Vanløse afholder atter i år vores efterhånden traditionelle 1. maj-arrangement i Hyltebjerggård, Linde Allé 33, caféen i kælderen.
Det er et offentligt arrangement og alle er velkomne. Vi starter kl. 7:30 med dejlig morgenmad/brunch og slutter senest kl. 10:00, så vi kan nå ind til demoen på Blågårds Plads. Vi håber, at så mange som muligt, har lyst til at deltage.
Traditionen tro har vi fået Oktoberkoret til at komme og synge nogle røde sange.
Det politiske tema bliver det kommunale oprør, og vi håber i den forbindelse at få en faglig taler fra Velfærdsalliancen, en politisk taler fra vores gruppe i  Borgerrepræsentationen samt en taler fra SUF Brønshøj-Vanløse.

Se programmet nedenunder her

BilagStørrelse
Invitation til 1. maj 2016 i Vanløse.pdf149.5 kB
Emneord: