Kommunalvalg

Kommunalvalget – hvordan gik det?

Enhedslisten fik sig bedste kommunalvalg nogensinde - målt i andel af stemmer. 10,9 % af stemmerne har gjort Enhedslisten til Københavns tredjestørste parti - dog med samme antal BR-medlemmer som det fjerdestørste parti, Venstre, nemlig seks. I 2005 fik vi 9,5 % og ligeledes seks mandater.

Emneord:

Billeder fra valgkampen


Lørdag var Mikkel Warming og Jaleh Takavol med os til gademøde i Tingbjerg

Steen, Jan B., m.fl. var med i TingbjergJan B., Steen m. fl. var også med

Emneord:

Projektplan

Processen frem mod valget kan ofte virke lang og uoverskuelig. Mange ting og tiltag skal igangsættes og koordineres. Men med nedenståend projektplan går det som en leg. Ideen er, at man på et møde behandler denne og fylder de forskellige punkter ud. Siden opdateres den så jævnligt, så man hele tiden har styr på processen og målet hermed - kommunalvalget i november.

Emneord:

Kommunalpolitisk Nyhedsbrev

Frem mod kommunalvalget udsender Enhedslisten et kommunalpolitisk nyhedsbrev til afdelinger, opstillede og andre relevante personer. Her kan du downloade tidligere udgivet nurmre heraf. De er fyldt med nyttig information, tips og tricks op i mod valget. 

Tilmelding til det kommunalpolitisk nyhedsbrev kan ske ved henvendelse til kommunalpolitisk medarbejder Søren Egge Rasmussen: [email protected].
Emneord:

Hvilket valgforbund skal i indgå?

Valgforbund  - en lille analyse


Partierne kan ved regions- og kommunalvalg indgå valgforbund. Det indebærer, at de partier, der indgår i valgforbundet, tildeles mandater, som om de var et samlet parti. Først derefter fordeles så det antal mandater, valgforbundet har opnået, på de enkelte partier, i øvrigt efter de samme regler, som gælder for fordelingen af mandaterne mellem partierne (herunder valgforbundene) ved den første mandatfordeling.

Emneord:

Inspiration til jeres kommunalpolitiske program

Når man skal opstille til kommunalvalget, skal man også have et lokalt valgprogram. Hvad vil Enhedslisten i byrådet? Hvad skal der laves om på? Hvad er vores visioner for kommunen? Hvad er vores mærkesager?

Emneord:

Kommunalvalg 2005

Ved dette valg gik Enhedslisten fra 5 til 6 mandater i Borgerrepræsentationen, og vandt samtidig 3 pladser i det nye regionsråd.
Valget blev præget af, at Ritt Bjerregaard fik et meget flot valg, og hun tog også stemmer fra os. Det kan bl.a. ses ved, at vi fik et meget højere stemmetal til regionsrådet, end til BR-valget.

Vi fik på trods af den lange valgkamp ikke taget ret mange billeder. Her nogle få, samt billederne af de lokale kandidater.

Emneord:

Kommunalvalg 1997

Kommunalvalget i København var en succes for Enhedslisten
Vi fik 7 mandater og en borgmester.
Billederne er fra Vanløse station, hvor vi uddelte valgaviser og balloner. Vi var samtidig på Brønshøj torv, men der var ingen fotograf.


Søren, Ulla, Bente og Elisabeth i færd med at kapre stemmer


Emneord: