Bellahøj Kræmmermarked – kom og vær med – hyggelig start på kommunevalget

Så er beslutningen taget: Afdelingen deltager i Brønshøj Kræmmerfestival på Bellahøj Marken.

Der er allerede en del der har meldt sig til at være med, men vi skal være flere til at at dække de mange timer.

Kræmmermarkedet er åbent: Fredag d. 8 kl. 12 – 20, lørdag d. 9 kl. 10 – 20 og Søndag d. 10 kl. 10 – 18. Jeg foreslår dog at vi skal lukke vores telt kl. 18. Fredag og Lørdag. Søndag kl. 16.

Afdelingen har købt et nyt telt til erstatning af det der gik sønder til Sankt Hans. Efter anbefaling fra Thomas fra Vesterbro, har vi vi investeret i et af en ordentlig kvalitet.

Vi vil uddele politiske materialer + balloner til børnene. Det vil også være muligt at tale med vores kandidater. Men jeg tænker at det ikke er nok til at trække folk til. Uddeling af kaffe og kage kunne være et. Noget andet: hvis der er nogen der har gamle bøger eller andre kræmmerting til salg. Kunne det være en mulighed at blive af med dem her. Jeg har selv en kasse gamle politiske bøger fra bogcaféen i Brønshøj, men de er nu så mugne at de kun kan foræres væk.

Skriv lige retur hvis du kan være med 2 – 3 timer i løbet af weekenden eller hvis du har ideer til teltet. Det vil også være fint bare og komme og se til os. Hvis vejret bliver godt, vil vi indrette noget back-stage-agtigt med borde og stole bag teltet.

Mange hilsner på Aus-vegne
Jan J tlf. 38282943 – arb.mob 40785913

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 3 =